Ssemass Bebegim yarın tam 5 aylık yan dönüyor ama tam dönmüyor takılmaya başladım artık sizin bebişler ne zaman döndü kızlar
Feyzagkkkk Ssemass 5ç bebim bebeğim de 5 ay 7 günlük. yan dönüyor yüz üstü dönemiyor düşüyor diyelim. ve bu çok normal. Bu ayın içinde atak haftalarındayız bu süreç bitince dönmeye başlayacaklar inşallah böyle neden diye düşünmeyin eninde sonunda bunları başaracaklar 😇
demirboy Ssemass tam 6 aylıkken döndü bende post açmıştım kafama takıp zamanı gelince canları isteyince tam dönüyorlar 🥰
limonlukarpuzzz Ssemass 4 ay 5 günlükken dönmeye başladı. Ama her bebekte bu süreç farkli ilerliyor. Çok takılmayin. Zaten doktorlarda internette yazanlara takilmamasi gerektigini söylüyor sonuç olarak her bebekte farkli.
Mom93 4 ay 18 günlük benimkide anca yan dönüyor ama tam dönmüyor yüz üstü bıraktığımda emekliyo gibi yapıyor yurutecte gidip geliyor bıraksam koşup gidecek gibi ama dönmüyor işte
Ebeanne22 Oğlum 2 aylık olduğunda dönmeye başlamıştı 3 aylık olduğunda da kolunu kurtarmayı öğrenmişti
mylife_efem Benim bebegm tam 3aylik oldu dönmeye basladi 3.5aylikkende kolunu kurtardı smdi rahat dönüyor