Mom088 Elif2304 benim kızım 2 aylık bizdede aynı ses var ama ben hiç merak etmemiştim doğrusu :) gaz sıkıntımız hiç olmadı şükür gelişimindede bi sıkıntı yok heralde bundan merak etmedim. Bence sizdede hal böyleyse sizde rahat olun.
Elif2304 Mom088 gelişimi çok şükür iyi sağarak verdiğim zaman gaz sıkıntısı olmuyo ama ne zaman emse bu yüzden çok gazı oluyo keşke gazı olmasa hiç önemsemem
idil1990 Elif2304 dil bagi dudak bagi varmi bi kontrol edermisiniz. Bu sebepten kestirdik biz memeyi kavrayamiyordu cuk cuk ses ickiyordu. Memede cok fazla bocaliyip terliyordu. Ayni sekilde biberondada kestirdik suan cok guzel emiyor.
Elif2304 idil1990 kbb doktoru yok dedi ama olmazsa bi de çocuk cerrahı baksın belki o anlamamıştır siz hangi bölüme götürdünüz
Mucizemm1 Elif2304 damak dusmesi diye bisry var damak dusunce cuk cuk ses gelir ve bebek emmekte cok zorlanior buyukleriniz biliyorsa bi sorun bence
Elif2304 prenses3509 evet ya gazı olmasa ses umrumda değil ama çok gazı oluyor bugün çok rahatsız oldu artık mecburen sağarak verdim başlarda o ses yoktu sonradan olması kafamı karıştırdı
Elif2304 Burcem ya ben de büyüdükçe geçer diyorum demek ki bazen hiç geçmiyor 🤦♀️ucunu da emince çok sızlıyo sizin de öyle mi
Burcem Elif2304 yok o sızlama olayı çok olmuyor sadece uzun süre ağzındaysa biraz ağrı oluyor bende genelde süt oluştuğu zaman sızlar
venustomris Elif2304 birden çıkarmayın damağı düşer 😊 benimkinin ağzından düşüyordu çok ıslak olduğu için düşmüşken siliyordum çıkartınca tekrar tutmazsa bir de🙈
Elif2304 venustomris genelde çok uzun kaldığında ya da uyuduğunda parmağımı kenardan ittirip öyle çıkarıyordum ama bazen kendisi kafayı geriye çekerek hızla çıkarıyordu ☺️ Damak düşmesinin olup olmadığını hangi doktor anlıyor acaba
venustomris Elif2304 öyle çıkardıysanız sorun olacağını düşünmüyorum damak düşmesinden çocuk doktoru anlamaz mı acaba 🙄
Elif2304 strongMom uzun süre emmeyince sütüm fazla geliyo onun dışında normal geliyo aslında ama yine de silerim tabi