Sevilsevil Şu an 3 buçuk aylığız 10 gündür falan bezleri dolu dolu değil aradan 5 6 saat geçiyor ancak o zaman biraz dolu oluyor bu normal mi yoksa sütüm mü azaldi ama güzel uyuyor doymayan çocuk uyumaz diye düşünüyorum 😥
Yabrukus Sevilsevilmuhtemelen bebeğin burnu tıkalıdır veya hasta falan olunca bezleri hafifler burun tıkanıklığı yoksa meme emme süreleri aynı mı eskisi gibi ona bakın derim
Ecocan Sevilsevil bnmde azaldi bir iki aydir falan su an 5 ay 3 gunluk halâ da doludolu olmuyo bende merak ediyorum idrar testi falan yaptirdim bisey cikmadi cok sukur ama nebileyim bende bilmiyorum merak ediyorum
Minikevrenim Sevilsevil aç olsa aglar canım bu kadar telaş yapma günde üç yumrta büyüklügünde çiş yapıyorsa doyuyordur.
Hatice1416 Minikevrenim öyle mi diyorsunuz sevindirdiniz beni bende sütüm az mı diye düşünüyorum ve üzülüyorum
IpekDulger Benimde bebeğim 3 ay 5 günlük bizdede azalma var bence normal durum genelde herkes bu durumu yaşıyor burda doymadıklarını düşünmüyorum
arasmom Benim sütüm azalmıştı bebeğimin de çişi azaldı bezleri dolmadı eskisi gibi ama ağlamadı memede uzun kaldı ve sık sık emmek istedi sütüm çoğaldı çişli bez ağırlığı da eskiye döndü bence sütünüz azalmış olabilir ben doktora da sordum bu arada yetersiz sıvı alımından kaynaklı dedi sonuçta sadece sütle besleniyo ne kadar içerse ona göre çiş yapar demişti
Hatice1416 Sevilsevil aynı sorunu bizde yasıyoruz 3 öçay 10 günlüğüz sürümde var sık sık emziriyorumda doktorumuz idrar tahlili yaptı hiçbişi yok keyfide gayet yerinde doymasa ağlamaz mı bende cok üzülüyorum bu belirsizliğe
Minikevrenim Hatice1416 belli bi süreden sonra süt terbiye oluyor zaten ysni eskisi gibi dolu dolu olmuyo. Dedigim gibi çocuk aç zaten ortalıgı yıkar🌸