Helen_tozan Bursa Acıbadem hastanesinde doğum yaptım tüm personel çok ilgiliydi,destek ve yardımcı olan bebek hemşireleri ve yemeklerini unutamıyorum,refakatçınız olmasa dahi gül gibi bakılırsınız.
Salihserap Kurtköy Ersoy hastanesinde doğum yaptım doktorum Esra Aydın Şahindi çoook memnun kaldım tavsiye ederm ben tekrar hamile kalsam yine giderm😇
Salihserap Kurtköy Ersoy hastanesinde doğum yaptım doktorum Esra Aydın Şahindi çoook memnun kaldım tavsiye ederm ben tekrar hamile kalsam yine giderm😇
Rhk01 Dideminaslan benim yatışımı verende aslıydı.. benim sezeryanımı sedef hanım yaptı 15 gün sonra iyileştim gayet iyiyim şuan.. sizin kaç gün oldu kadriye hanımdan herkes şikayetçiydi ben giderken.. gerekli gereksiz herkese sezeryan yapıyomuş
Prensesinmomu Ankara GATA çok memnun kaldım. Özel hastaneden farkı yok çok iyi ilgilendiler ve tek odada kaldım☺️🙏😊
Prensesinmomu Ankara GATA çok memnun kaldım. Özel hastaneden farkı yok çok iyi ilgilendiler ve tek odada kaldım☺️🙏😊
Sevde123 Asyadeniz yaa ben sezeryan dogum yaptim ve hamileligim tedavi ve gozlemle ilerledi o yuzden doktor degisikligi yapmaya cesaret edemedim birde doktorumdan memnun kaldim ameliyat ekibide cok iyiydi ama iste yalnizca hastaneyi sevmiyorum smdi birde devlet hastanesinden farksiz asiri kalabalik ve muayene ucreti uctu 🙈 devlet hastanesinde hangi dktoru onerirsiniz
Maviboncuk3 Hirabebek ne kadar ödediniz? Faturanızı alıp ödediğinizin yarısını alabildinizmi sgkya başvurup?
Maviboncuk3 Hirabebek ne kadar ödediniz? Faturanızı alıp ödediğinizin yarısını alabildinizmi sgkya başvurup?
Mrymbas Maviboncuk3 hayır almadık öyle bişey mi var ilk defa duydum 😀 2700 du sanırım yanlış hatirlamiyorsam.