Abc1234 Merhaba anneler, 4. Ay aşısında bebeği banyon yaptırma demedi hemsire size böyle bir şey denildi mi ayrıca ateş ve aprı için calpolu hangi aralıklarla ve ölçü olarak ne kadar veriyorsunuz?
Monik1 Abc1234 merhaba biz daha olmadık ama sağlık ocağında ebe banyo yapılabilir aşıdan sonra dedi ayrıca çocuk doktoru calpol u 4 saat arayla vermek gerekir demişti umarım ateşi çıkmaz
dios_gokta Abc1234 merhaba kuzum 4 gun once olduk aşıyı aşı yaptırdıktan 1 gun sonra banyo yapılabılır aşi ateş huysuzluk yaparsa bır çay kaşığı calpol verılebılır dedı hemşiremiz 😘
Annemisyen Abc1234 bizde dün yaptırdık 4. Ay aşılarını, eve gelince hafif ateşi var diye duş aldırdım, sadece 2. Ay verem aşısı için banyo yaptırılmıyo diye biliyorum ben,
Gulaay Ben yaptirdim acikcasi 2.ay asisi da hemsire onceden 3 gun sonra diyolardi ama simdi banyo yaptiriliyo yaptirabilirsin demisti o yuzden 4.ayda da yaptirdim
Sevalgoktug Merhaba anneler bir şey sorucam 4 ay aşısı 4 aya girerkenmi yoksa 4 ayı doldurdugundami yapılır biz şuan 3 ay 20 gunluguz hepsiremiz ekimde çağırdı ama sonra doktoru aradım 10 gün sonra gelin dedi