Alpaslanceylan Bebegım 4 aylık her ay degısık huyları var ama bu ay ses çıkarmayı ogrendı bugun gülmekten oldum sabahtan berı bağırıyor ama çok komık . Daha neler gorcez 😂😂😂 sız bu ay ne ogrendınız ?
AybarsMomy Alpaslanceylan nasıl sesler çıkarıyor benim oğlum bugün 2 aylık oldu 10 gündür agu diyor resmen biri konuşunca oda katılıyor hemen auuuu agu ayyyyyy falan diyor ben şokk😂
pikacuu Alpaslanceylan Bizimki 2 aylık şimdilik yiyip içip yatıyor sanki beni daha görmüyorama sesleri duyuyor
Tortilla_ Alpaslanceylan yaaa o ay da bizde çok yeni yeni sesler çığlıklar çıkarıyorduk. Öylee güzel ki. Şimdi 5 ay 13 günlük Allahım tutabilene aşk olsun🤣🤣 Hele sıkılıp bunalınca basiyo çığlığı basiyo ağıdı 🤣🤣😂 Ağlamıyorda aslında mızmızlanıyor 🤣 Diyorum baban gibi üç kağıdı nerden öğrendin🤣😂
AybarsMomy AybarsMomy bide sesle gülüyor ben bitik durumdayım uykusuzluktan o gülüyor karşımda uyutmaya uğraşıyorum 🤦🏼♀️
Alpaslanceylan AybarsMomy onu yapıyordu ama sımdı aaaaaaaaaa dıye uzatıyor 😂😂😂 bağra bağra sabahtan berı böyle Oglum yapma dıyorum ısrarla yapıyor 😂😂
Alpaslanceylan AybarsMomy ay turkıyeden döndüm bır buçuk hafta oldu uykusuzluktan bayılcam . Duzenlı bı uykusu vardı uyuyor 5 dakka sonra gerı uyanıyor ne yaocam bılmıyorum . Onu uyutmaya çalışırken ben uyuyorum resmen
Alpaslanceylan pikacuu benım esımın kardesı kayanın . Bır aylıkta başladı ellerıyle takıp yapıyor kulagına doğru hafıf sesler çıkarıyor tepkı boyordu 😂😂😂😂
AybarsMomy Alpaslanceylan Alpaslanceylan oğlumda bugün annemle görüntülü konuşurken ilk kez bağırdı aaaaaa diye hergün görüntülü konuşuyorlar. Sesine alıştı annemin iyice annem bizde kalırkende bağlanmıştı anneme. Her gün yeni bişey keşfediyor ve uykusu azaldı sürekli konuşmak etrafı incelemek istiyor uykuya dalamıyor inan bende bembeyaz bir surat mor göz altları kırmızı gözlerle geziyorum ortalıkta 🤦🏼♀️