attbianne Forumdaki bu cicibebe ısrarını anlayamıyorum hiç bir doktor onermiyorken icinde margarin ve şeker yuklu olduğu biliniyorken..annem ben 3 aylıkken kardeşime hamile kalmış ve beni milletin lafıyla sütten kesmiş ve cicibebeyle büyütmüş çok zayıf bı bebekken kilo almışım cocukken hiç zayif olduğumu hatırlamıyorum devamında demir eksikliği çinko eksikliği obezite ve polikistik overle uğraştım ve evlenince devamında polikistik över yüzünden kısırlıkla uğraştım 5 sene sonra anne olabildim lütfen bebeklerinize bunu yapmayın benim yaşadıklarım çok zordu kilolu olduğum için asosyal oldum arkadaşlarımla ip atlayamiyordum bunlar iyi seyler değil cici bebe vereceğinize kendi yemeklerinizden verin salçalı da olsa cicibebeyi sindiren bebek herşeyi sindirime lutfen cicibebeciler yorum yapmasın iyi niyetli öğrenmek isteyen anneler için açtım bu postu bı anneye bile yol gosterebilirsem benim icin yeter kendi annelerimiz cahilmis ama bizim her türlü bilgiye ulaşma imkanımız var
DenizDamla attbianne Cicibebe vermek yerine evdede yapılıp verilebilir el yapımı içine ne konulduğunu biliyoruz en azından.Birde el yapımı sonuçta cicibebeye göre de daha sağlıklı.❤
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi attbianne Cicibebeyi kendim yiyorum kızıma vermiyorum. Verenler var tabiki ama.. Belki yoğurduna 1 tanecik zorda kalındıysa verilebilir ama onunla sürekli beslemek kof kilo yapar sadece 🌸
Baloglum93 attbianne bi kaç kere cici bebe verdim ama daha sonra içeriğine denk geldim instagramda artık vermiyorum zaten şuan herşeyi yiyor öyle çok kilolu olmasına da gerek yok sağlıklı olsun bana yeter
2prematureannesi attbianne ben veriyorum ama çok sık değil nadir zaten ben almıyorum babam alıyor onunda toplasan 1 paketin yarısını çok isterse veriyorum onun dışında kalan paketleri kendim yiyorum mecburen
ankarahanimefendisi AyPerisiVeGokPrensininAnnesi bende kendim yiyorum pasta yapıyorum çok güzel şimdi yine yaptım 😂
Hirasibel attbianne benim ablamda cici bebe yedirdi yeğenime anne sütü yoktu mamada içmedi nabsın açmı bıraksın mecbur yedirdi şuan 7 yaşına gircek çok zayıf ben alakası olduğunu düşünmüyorum
Unabella-19 Hirasibel kesinlikle alakası yok. Bebeğim 10 aylık ve hemen hemen her gün ara öğünde cici bebe veriyorum yoğurt ile. Asla kof kilo almadı kaç aydır vermeme rağmen. Aksine zayıf bir bebek. Cici bebe her bebeğe kilo yapmıyor. Ayrıca annelerimiz bizlere hep yedirmiş.
GoGirl O kadar okuyoruz ben de yediremem icime sinmez evde de yapamiyosam hic yedirmem cokta lazim degil bence beslenmede
Nako Ya hadi alengirlisini yapamıyorsunuz (keçiboynuzu unlu,yulaf unlu ,bilmem ne özlü vs) tereyağ zeytinyağ yoğurt yumurta meyvelerin suyu yada posası un sırf bunlarla yapsan bile içinde ne olduğu belli en azindan eşşek yüküyle şeker trans yağ yok
2lokummannesiii attbianne cicibebe vererek kolaya kaçıyorlar evde kendisi yapmalı herkes düşün bizim gibilere doktorlar gece yatarken süte karıştır iç kilo yapar diyor bebeklere ne yapmaz ki
GoGirl Unabella-19 annelerimizin yedirmesi kilo yapmamasi aşırı sagliksiz oldugunu degistirmiyor malesef zorunlu bir besin degil neden seker trans yag yükü bir besini verelim ki yadirgamak icin soylemiyorum sizi ama lazim bir besin degil kanserojen
Heide Unabella-19 ama kilo yapamadığı başka sağlık problemleri de yapmayacağı anlamına gelmez. Hanımefendi üstüne basa basa annlerimz hep yedirmişler gelmesin dedgi halde yine yorum yapıyorsunuz. Kadın açık açık sız verebilirsiniz ben vermeyenlere yada vermeyi düşünenlere yaşadığım tecrubeliri anlatyrm demiş yine de aynı taş aynı hamam. Sağlıklı bişey olmadığı çok net birşey siz bunu resmen onlar ediyorsunuz bizde yedik diyerekden ama her halükarda sağlıksız ve zararlı işte
Mom090 attbianne yediği her şeyin içeriği çok mu temiz ? Organik gıda ne demek bir fikrin var mı ? Karayolunun olmadığı üstünden uçağın bile geçmediği yerde yetişen organik gıdadır mesela zaten yedirdiğin her şey evde bisküvi yaparken içine koydukların bile katkı maddeli 👍🏼 Bende cicibebe ile büyüdüm dediğin gibi hiç bir sorun yaşamadım yeğenlerimde aynı şekilde şuan sabah mamalarına koyuyorum ben ✌🏼
Heide Mom090 yediği herşeyin temiz icerkli olmaması cicibwbwin verilmesini gerekedirmiyor. Bi dikkat edip biseyler yedirmek var bide bile bile yedirmek var
Dmt-01 attbianne ben kendim çok severim yerim cicibeyi ama kızıma asla yedirmem doktorumuzda kesinlikle verme cicibebe dedi eskiden annelerimiz verirmiş ama eskiden bukadar katkı maddeli değilmişki hiçbişey bunu anlamıyolar bu doktorlarda onca yıl okuyup biyerlere geldiyse boşa gelmemiştir heralde bişey biliyolarki diyolar oyüzden katılıyorum size asla yedirmem mamayla besleniyo ama ben kendim evde yapıyorum bisküvi içine şeker koymadan onu yiyo tadıdq gayet güzel oluyo bende yiyorum