Haticetugra Anneler 3 aylıkken ek gıdaya başlayanlar varmi ? Benim kaynanam şimdiden söyleyip duruyor 3 ayda şunu yedir bunu yedir diye çok sınırlı ve stresliyim bu yüzden kırmakta istemiyorum kendisini 😑 bu arada bebegim daha 2 aylik...
DesorLiviya Haticetugra uc ay cok erken ya bnm bebegim mamayla beslendigi icin doktorum 4 ayda sadecs tadimlara baslayabilirsin demisti Lutfen uymayin kayinvalidenize onlara kalsa dogdugu andan pirinç unu yediricekler
Haticetugra DesorLiviya uymak istemiyorum sürekli çocuğu ac olarak görüyor gerçekten ben çok sıkılıyorum hiç sorunumuz yok normalde böyle konuşunca çok sinirleniyorum
DesorLiviya Haticetugra bu kayınvalideler niye boyle ya bn kvdan ayriyim hic boyle birsey yasamadim ama bnm eltilerim hp boyle karistilar ama biz anneyiz bizden daha iyi bilicek degiller ya doktor izn vermiyor anne de kalbide kirilmasin cok 4 aydan sonra dedi desen
Sedoliii Kızlar bebeğim 4 ay bir haftalık doktor mama yediği için ek gda muhallebi yoğurt meyve püresi yedirebilirsin dedi bende hero beybnin karışık meyve püresini verdim sabah biraz da akşam miktarını bilemedimmm bebeğim sabaha kadar kendini sıka sıka ağladı :'( içim gitti kaldıramadımı anlamadım kakasını da yapmadı daha dün den beri miktarı mj fazla geldi: (((
Haticetugra Sedoliii kiyamam doktorumda bana daha sindirim sistemi gelişmediği için kabız ve gaz sorunu olur dedi
Sedoliii Haticetugra peki yediriyor musun gönül rahatlığı ile canm ? Yedirmezsk kötü olcak temelli alışamaz hiç diye korkuyorum napcamı şaşırdım