Deletedmom240 Monik1 onu içeceğine karıştırarak da verebilirsiniz. Ben mamasına karıştırıyordum içebilmesi için
Monik1 MinikOsman biz su ile başladık su vermeye başladık çünkü kızım çok terliyor bundan olabilir dedik sonra yaptı yine aynı olunca zeytin yağı verin dedi oda fayda etmeyince lawma yapmaya başladık son çare bunu verdi ama ben başka doktora da götürücez
Glstnbyrz Monik1 yok yapmadı bi kaç gün takip ettim kendiliğinden yapmaya başladı bir ay kullandıktan sonra tabi sonra bende vermedim
burcu1234 Monik1 Ben hamileliğimin yarısından sonra kullanmaya başlamıştım ama çok bi fayda görmemiştim. Ama tabi yetişkin bünyesi çocuk bünyesi farklı
Durununannesi2703 Monik1 kendiniz bile kullandığınızda karnınızda ağrı hissediyorsunuz 3 defa çok fazla yani bebeğiniz bu sefer de karın ağrısından huysuzlaşır
Monik1 Glstnbyrz 2 gündür kullanıyorum sadece gaz çıkartıyor karnıda şiş biz faydasını ne zaman görücez acaba
2cocukluanne222 Monik1 canım faydasini 4 5 gün sonra görürsün kızım kabizdi baya bende ilk ne ise yariyo hani fayda edecekti dedim sonra fayda etti sak diye fayda etmiyo