Ozge_2 Elizyan mustela da iyi diyorlar kullanmadım kızıma ama ben burts bees kullanıyorum çok memnunum aşırı tavsiye ederim
Hilalsarem Joseaaa hadi yaaa diğeri göz falan yakıyor mu acaba. Bende diyorum neden işe yaramıyor bu. Diğerinden almışız
Sumeyyelan Elizyan şampuanı kremi işçilik için olan kreminden memnunum ama pişik kremi işe yaramamıştı
yigitcren Mustele şampuanın fotoğrafını atar mısınız bende aldım ama köpürmüyor aynı mı merak ediyorum kendim fotoğraf atamıyorum da :)
Naz_N Elizyan Mustela’dan çok memnunum, hiç sorun yaşamadık🌸 Cildi ekstra hassassa ona göre çeşitlerinden seçseniz daha da yararlı olacaktır, doktor ya da eczacınıza danışın🌸🌸
Garfield Elizyan ben saç ve vücut şampuanını kullanıyorum oğlumda kokusu güzel alerji yapmıyor saçları pamuk gibi ben bir sıkıntısını yaşamadım bugüne kadar hatta kendim bile bazen yüzümü yıkıyorum
Ada_Deniz Elizyan bende memnundum ama doktorum mustelayı önermedi yeşil anne var organik şampuanı deterjanları var onu önerdi ona başladım bir müddettir kullanıorz memnunum güzel doğal içeriği temiz…