psikolog-anne Esraogey ben xl almıştım 200 TL ye tugba korseden, orijinal yamuna, cok faydasını gördüm son kopçadayım. L ye gecicem
psikolog-anne Yunusemir orijinal latex 3 haftada bedenim değişti gözle görülür şekilde, tavsiye ederim muhakkak alın
psikolog-anne Esraogey askılı korse sanırım, benimki normal olandı. Biraz pahalı geldi açıkcası hayırlı satışlar size :)
muhammedasil Esraogey tayt nemdr acaba suan korseyi kullanyrm cok memnun kaldm.duzenli kullanamasamda 2 bebekten dolayi ara ara taksamda gobegim azaldi duzenli taksam sonucu dusunemyrm😁
Esraogey muhammedasil tayttan çok memnun kaldım ben günde 3 saat giyindim leslie yaptım 45 Dk aşırı derecede terlerim ayak bileklerinden ter akıyor o derece iç çamaşırım sırılsıklam oluyor
Esraogey Ruveyda98 kilom 74 dü aldığımda boyun 165 vücut ölçülerim göbek deliğinin yukarısından 88 göbek deliği hizasında 94 bel kemiğimden 102 basenden 108 di
muhammedasil Esraogey korsede oyle ya baya terletiyo atletim sirilsklam oluyo yani ama gercktn helal olsn yani sattiklari parayi sonuna kdr hak ediyolar