Minigimm2020 Gokcemsii pillemi calisiyo ben sarjla calisiyo du dye biliyorum ona göre alicakdim şarj etmiyosa almayim
Gokcemsii Minigimm2020 hayır şarjla da çalışıyor pili de var ama uzun gitmiyor. O yüzden şarjda kullanıyorum hep.
Minigimm2020 Gokcemsii bağ da kullanicamda pirizde takili dursun istemiyorum ama pil de hemen bitiyor dur
Minigimm2020 Gokcemsii sarj dolup çıkarabliyomuyuz dye çünkü bagda bahceye çıktığımda piriz yok orda kullanmak istiyom
Minigimm2020 Gokcemsii anladim cabim teşekkür ederim amazon sitesinde bebevo dye buldum.bi 300 metre ayni bide ben bebegime ses gtsin istiyorum baska da özellik istemiyorum weewele müzik ısık koymuslar bi ise yaramıyor galiba deglmi
Gokcemsii Minigimm2020 yoo yani bu pil özelliği dışında gayet kullanışlı. Ayrıca bunda da bebeğinize ses gidiyor. Karşılıklı konuşma özelliği de var.
Sadiyealp Gokcemsii canım pili durasel al o kdar çok fark ediyo şarj ettikten sonra 3 4 gün şarjı bitmiyo ben öyle çözüm buldum 😊
Gokcemsii Sadiyealp ya öyle mi 🙄 benimki hep prizde duruyor ya o yüzden pil değiştirmek aklıma gelmedi 😂
Sadiyealp Gokcemsii bende aynı sürekli şarj peşindeydim canım eşimin aklına geldi Allahtan simdi çok rahat kullanıyom 🥰😂