Ysmn123 Kızlar 18 günlük bebeğim var, emziriyorum karnı tok gazını alıyoruz, 5 dakika beşiğe koyar koymaz basıyor çığlığı sonra mecburen tekrar emziriyorum. Esniyor gözlerinden uyku akıyor ama uyumuyor ben ne yapacağım hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️
Asiyenur Ysmn123 benim oğlumda öyleydi memede uyuyakaliyor yerine karınca uyaniyor dmi kucağa alısmis benim oğlan 2 aylık beşikte durmyr hala
Minikevrenim Ysmn123 henüz yeni doğmuş sıcaklıgına kokuna ihtiyacı var🌺 sabır zamanla duzelicek bu durum
deleted2310 Ysmn123 şimdiden kucağa alışmaz korkma seni istiyor o güven veriyorsun ona bol bol al kucağına bugünlerin tadını çıkar 😍
Ysmn123 Acaba bir sıkıntısı var mı diye düşünüyorum ben de ama altı temiz, gazını çıkarttım ama hala var mıdır bilmiyorum ki çok tecrübesizim 🤷🏻♀️ Kucağa alışması da iyi mi bilmiyorum ki şimdiden kendini güvende hissetmiyor olabilir belki de yatağında
Nslhnfdn Ysmn123 Biz de 21 gunluguz gece ayni sorunu yasiyoruz. Besige koyunca ciyak ciyak yataga alinca ses yok ama yine dalamiyor kolay kolay uykuya
Minnakkk Ysmn123 muhtemelen gaz sıkıntısı vardır benım kızımda oyleydı bız başlarda hep gazını çıkartıyor dıyorduk ama öyle degılmıs kakasını az yapıyormuş zorlanıyormuş hıc uyumadık ıkı aylık oldu sımdı Bıraz daha ıyıyız ama hala gaz problemlini atlamadık sureklı kucakta ve gezınmek ıstıyor Nurse harvey bıze ıyı geldı en azından az da olsa rahatlattı sancılarımızı
Kturna Ysmn123 sen nasıl tatlısın nasıl güzel kokuyosun nasıl sıcacıksın annesi ona olsun indirme kucağından memede de durdun ne olacak ha bire emer işte anne sütü alır bol bol Bebeğin senin kokuna alışmayacak da kime alışacak🤗