Mom263 RaziyeNu inanilmaz dokuluyor 3 aylik sizinde oylemi. Seyreldi saclari kellesiyor. Sabahlari carsafini cirpiyorup surekli bir avuc sac hep
doganursezmag RaziyeNu Doğduğunda da çok saçı yoktu olanlarda döküldü 10. ayda uzamaya başladı bizim şimdi 16 aylık bağlanıyor şükür
Deletedmom14 3.5 aylıkken dökülmesi durdu .baya kel oldu kızım. Yavas yavaş uzamaya başlıyor ama yeni saç çıkmadı daha
Berill006 RaziyeNu ben de 40 İ çıkınca kesmiştim ama sonra yanlarda çıkmayınca aşırı pişman olmuştun niye kestim diye dökülüyor zaten dediler 5 aylığız bu 3. Makineye vuruşum şimdi şimdi çıkmaya başladı azar azar
Berill006 Kuzey-41 valla sünnet dediler bıraksam 7 günlükken keseceklerdi ama izin vermedim 40 İ çıksın diye ondan sonra kestiler doktorumuz Bi şey demedi ama zararlı veya değil gibi
Kuzey-41 RaziyeNu 3 aylikken benm oğlum baya kel kalmişti cok dökülmüştü saclari simdi 9 aylik baya gürlesti kafasi
Aybkarslan RaziyeNu bizim de çok dökülüyordu 4. Ayda sanırım tıraş makinesiyle kestik. Çok çabuk çıktı ve uzuyor