Cekuli tugcekizir ben sleepy kullandım ve dehşet pişik yapmaya başladı goon a geçtiğim gibi kesildi tavsiye ederim yumuşaklık olarak çok farklı sleepy goonun yanında poşet gibi kalıyor
sineeemy tugcekizir sleepy kullanıyorum çok çok memnunum hiç bi sızdırma durumu yaşamadık 44 gündür 😊 pişiği genelde ıslak mendiller yapıyor ben pamukla temizliyorum tabi her bebeğin cilt hassaslığı farklı olabilir
MustafAlmila tugcekizir benn kesinlikle sleppy miniese gore daha buyuk daha kalin ve daha kaliteli bence bu arada bugun sleppyde 101 de indirim var bilgin olsun
Birezgibirtalha Ben sleepy kullandık sızdırıyor hiç memnun kalmadım minies de bulamadığım içim denetlemedik accıkcası ama baya meşhur o da 2 num dahil ama 3 sızdırıyor dediler
tugcekizir Cekuli ayy gercektenmı sasırdım aslında hem sleepy hemde miniesi denedim ama kararsızım hangisş daha iyi bilemedim bende pişik yapmadı ikiside
Cekuli tugcekizir 50. Gününde oldu pişik ilk başta yoktu goona geçince geçti direk ikiside olur aslında ikiside losyonsuz en sağlıklılardan ama sleepy paketlerini küçülttü artık 60 lı paket yok aynı fiyata 44 lü satıyorlar
Cekuli sineeemy alerjik bir bebeğim var belki ondan olmuştur çünkü bende ıslak mendil kullanmıyorum yıkıyorum
gzmemr sleepy kullandım çok sızdırdı bebeğimin beli hep ıslaktı .şimdi molfix kullanıyorum harika bir bez öneriyorum
Mervclk tugcekizir sleepy daha iyi bence minies de kullandim arkadan kakayi sızdırdı büyük beden almak lazım iç kısmı da biraz ince geldi bana