gglsrnarslan Merhaba anneler 36 günlük oğlumda çok az kansızlık çıktı doktorumuz ferrum verdi kullanan var mi kabız yapıyor mu acaba birde bazı yerlerde ilaçtan sonra su verilmesi gerektiğini duydum veren var mı
Kbrayaman gglsrnarslan canım ben suyu dişi çıktıktan sonra vermeye başladım leke yapmasın diye öncesinde vermiyordum
Aksumervenur gglsrnarslan benim kızımı maffettş o ilaç, gaz kabızlık sürekli ağlama başka bir bebek geldi yerine sanki direk kestik, doktorumuz sonra ocean microfer damlayı verdi onu kullanıyoruz
Mom62636362 gglsrnarslan ikişer damla veriyorum bir günde, herhangi bir kabızlık yapmadı, ardından su da vermiyorum
Mom62636362 gglsrnarslan inşallah canım, olursa değiştirirsiniz zaten reçetesiz satılıyor ferrum damla
UgurArasinAnnesi Bende kullanıyorun herhangi bi sorun yaşamadm canim bebege gore degisiyor sanırım iyi gözlemle ekstra bir huzursulugu olursa değiştirirsin ilaci
gglsrnarslan UgurArasinAnnesi inşallah olmaz zaten çok fazla gaz problemi yaşıyoruz zaten birde üzerine onun huzursuzluğu olur diye ödüm kopuyor olursa değiştiririz dediğiniz gibi sağolun 🌸