183834 Kızlar önerebileceğiniz en iyi gaz gamlasi hangisi doktorumuz metsil verdi ama cok fayda etmiyor bebegim 2 buçuk aylık gece cok gaz sorunu yaşıyor daha doğrusu sindiremiyor gaz damlasi sindirimide düzene koyar mi
TugceErgunes 183834 canım oglumunda aynı sorunu vardı doktor biogaia bağırsak düzenleyici yazdı ben tek onu kullanıyorum ve çok şükür bir sıkıntımız kalmadı
Misssimsek 183834 bende metsil kullanıyorum. Bildiğim kadarıyla sadece gaz sancısını gideriyor. Gaz cikarmasinda yada gaz olmamasinda bir etkisi yok. Bende değiştirmeyi düşünüyorum.
Aksumervenur 183834 biz nurse harweys kullanıyoruz. Çok gazlı bebek olduğu için geve yatarken de 5 damla biogaia veriyordum.
Linaidilmom 183834 Sindirim için relactaz öneririm, tabi doktorunuzla konuşup alın. Nurse kullanıyordum gaz için ama relactaz sindirimini kolaylaştırdığı için ona bile gerek kalmıyor 🥰
183834 TugceErgunes evet cok duydum bende bugün ondan alayım dedim ama yine sorup bilgi almak istedim kac kere kac damla veriyorsunuz
183834 Misssimsek kesinlikle öyle hic etkisi olmadı cocuk zorla cikariyor oda ben ugrasuyorum saatlerce
Aksumervenur 183834 şimdi biraz büyüdüğümüz için eskiye nazaran daha rahatız çok şükür. benşm kızım da ağlaya ağlaya kendini maffederdi. Arabayla gezdirirdik artık rahatlasın diye. Ama damlalar bizi çok rahatlattı deneyin derim
mavisimmm20 183834 bana nurse harveys ise yaramadı günde 3 kere 20 damla ve BioGaia kullandığım halde metsile geçtim günde 5 kere 8 damla ve günde bir kere BioGaia kullanıyorum baya düzeldi
183834 mavisimmm20 yani metsille biogai beraber mi kullanıyorsunuz dogru mu anladim zararlı olmaz mi ikisi sizce bende mi oyle yapayim