Annesivekizi Kızlar Leslie yapmaya karar verdim bugün videoyu açtım ama oradakiler çok kaslı erkeksi vücut yapıları var. Ben sadece yağ yakıp biraz incelmek istiyorum benim için uygun mu acaba Leslie yapanlar nasıl sonuçlar aldı yazabilir mi bi?
Busrajj Annesivekizi onlar sadece leslie ile olmamıştır leslie zayıflatır üzerinde biraz plates yaparsanız sıkılaşırsınız
Nur_emir Annesivekizi ben leslie ile 10 kilo verdim ama sadece leslie yapmıyorum plank,mekik ve bacak egzersiz leri de yapıyorum
Mervemerveesk Annesivekizi ah nerde ya keşke leslie yaparak öyle olsak😂 leslie o şekilde kas vs yapmaz merak etmeyin. Ben de yapıyorum, beslenmeme dikkat ettiğimde gidiyor birkaç birkaç
Annesivekizi Bu arada bi kez bekarken yapmıştım 3 mil hiç yormamıştı bile😏 şimdi 1 mili zor bitirebildim mahvoldum Nasıl hamlamışım😅
Slmnese Leslie 5k videolarını yaparak eski kiloma geri dönmüştüm arada video üstüne u sıkılaştırıcı bi kaç hareket de yapardım. Leslie’nin videoları ile öyle kaslı olmak imkansız ağırlık çalışmak gerekir 😊