Gzdbkgz Fuathulya canim merhaba bebegim bu gun 4 aylik oldu hipp bizi cok kusturdu sma da ayni sekilde dediler bebelac aldik oda iyi ama gaz sorunu yapti simdi evolvia kullaniyorum cook memnun kaldik bence onu dene memnun kalcaksik ben cok pisman oldum 2 ayda emmeyi birakti onu kullanmadim diye
Bebeklerm Fuathulya ben aptamil kullandım gaz yaptı hipp kullandım hiçbir sorun yaşamadım gayet memnundum kilo alımıda güzeldi şimdi similac kullanıyorum ondanda memnunum
Oykubrcn Fuathulya canım onu deneyerek öğreneceksin ben doğduğundan beri hip kullanıyorum memnunum belki size iyi gelmeyebilir Yani deneyerek git
MugeAtlas Fuathulya mamayı mecbur deneyip bulacaksınız bebeğinize uygunu. Ben aptamilin her çeşidini denedim, sma denedim ama hipp de karar kıldık. Aptamil gaz yaptı, conformil doyurucu değildi. Sma da gaz yaptı. Ama sizin bebeğinizde farklı olabilir
Gzdbkgz SertapHilal her bebekte ayni olmuyor bizde de oyle oldu ve kusturdu cok evolvia iyo geldi bize memnun kaldik gaz sorunu falan az kaldi hep
Saremin Hipp önerdi dokturumuz ama kızım tadıdını beğenmedi öğürdü aptamil aldık gaz ce kabızlık yaptı similac kullanıyoruz memnunum