sedagokhan1903 Bebegim 3 aylık evde bile alt ve ust 2 kat giydiriyorum doğru bisey mi bu yani bir col blog da çocukların corapsiz yatırılması yaziliyo fakat bu havalarda imkansız bence bu
habibe_omerasaf sedagokhan1903 ben uyuturken çorap giydirmiyorum. Lastiklerinden dolayı kan akışını yavaşlatmasına ve deterjan kalıntılarının deriye temas etme ihtimalinden dolayı 5 aydr falan çorapsız yatıryorum. Ayaklı pijama giydiriyorum.
ikos58 sedagokhan1903 evım ortalama 27 derece zıbın uzerıne ınce pıjama gıydırıyorum sadece yelek patık hıc gıydırmedım uyurken de gece yıne sdc zıbın uzerıne uyku tulumu gıydırıyorum ve bır sey ortmuyorum
Mervea sedagokhan1903 çorapsız yatırıyorum altına kısa kol çıtlı badi üstüne giyecek bir takımı evin derecesi 24 olursa ideal sıcaklıkta
Dilber Bn muhkkak gn icinde kilotlu corap gydrrm ama ytrkn ciplak ayak yatrrim bn tiroid hstayim cok usrum bu yzden. Esime srarim hp kizi nasil gydrim ytrli mi bu diye. O der crbin ustnd pijma gydr ya da gydrme scaktr flan. Evim cgnlukla ayni isida ama sguk biryerdd ysyrum etkliyo dsrsi iceryi