Zezef 3 gün oldu.. 36 haftada doğan minik bebeğim küvözde.. gece 2 sağıma uyandım o hastanede.. dua edin tez zamanda yanımda olsun.. çok zormuş.. dikiş ağrıları önemli değilmiş… önemli olan yanımızda olmalarıymış.. Eray annen seni çok seviyor
Keloglan35 Zezef rabbim tez zamanda evladını kucağına versin o mis koksuunu içine çek inşallah 🥰 güçlü ol güzel anne eray için güçlü ol ona süt sağ bol bol sitres yapma bol su iç ki erata kuvvet olsun sütun
melmel35 Zezef 13 gün bekledim, çok iyi anlıyorum tek tutunduğum şey ona şifa olabilmek için süt sağmaktı. Allah şifa versin bir an önce kavuşursunuz inşallah
Defne_cicegim Zezef eray minik kuzu annen seni çok seviyor hemen toparla mis kokunu annişin içine çeksin 😊 Rabbim hemen kavuşmayı nasip etsin 🙏
Hunilianne Zezef solunumu hemen hallediyor bebekler inşallah Allah’ın izniyle😊. Ama sen gece gündüz iki saatte bir 15er dk süt sağmalısın şimdi gelen süt coook kıymetli ilaç niyetine. Ben de 23 gün yoğun bakım kapısında bekledim
NilsMomm Zezef ben de 35+5te doğum yaptım.hic telaş yaoma hayırlısıyla bebeğini alır donersin evine🙏🏻