Gzd35 Sürekli mama istiyor gece bile 2 saati geçirmiyor ne yapıcam bilmiyorum siz nasıl yaptınız ve ne kadar beslediniz
Emir123ali Gzd35 daha çok küçük bence buna sevinmeniz lazım ben 1 satde emziriyordum Kendini toparlayana kadar
Esraabozdemir09 47 günlük bebek sabaha kadar uyusun mu bekliyorsunuz 😊 gayet normal bir durum o uyanmasa sizin kalkıp emzirmeniz gerekir zaten 2. Yada 2.5 saatte bir
Gzd35 Benim erken doğumdan dolayı sütüm gelmedi mama veriyorum çok fazla yemek istiyor bundan dolayı sordum yanş
Ciftana Benim 1 aylık gece 2.5 saatte bir uyanıyor gündüz daha sık, yatağa koyduğumda kalkıp ağlıyor.uyumuyorsa ağlıyor zaten..kucaktan inmiyor.normal yani 2 saatte bir uyanması.
Kadervural Gzd35 5 aylik hala 2 saatte bir kalkıyor ablamin oglu 1 yasinda hala 2 saatte bir kalkiyor
Eymeninannesiiiiii Gzd35 normal benimki de öyleydi o zamanlar sonra yavaş yavaş saatleri artmaya başladı daha çok minik 😊
Papatyaseverr Gzd35 normal değil mi sizceee napsın 6-7 saat uyusun sonra mı süt istesin cocuk ben nerdeyse ilk 3 ay geceleri bebeğim kalkmasada kalktım 2 saatte bir besledin ayrıca süt sağıyorum gece yarısı bide süt sağıyodum çok şey istiyosunuz küçük daha