OzgeOzkan Kızlar bebeğim 1 ay 20gunluk oldu. E bebekten aldığımız yenidoğan kundak küçük gelmeye başladı. Bundan sonrası için ne alabilirim ?
Aannesi OzgeOzkan merhaba benim oğlum 9 aylık arada bile yarım kundak yapıyorum pamuklu tülbent le sadece kollarına yapıyorum hemen uyuyor öyle
egoztrk OzgeOzkan mondebebe sayfasına bakın instagramdan. Ergopouch tulumlrı var cok güzel, owlide aldım fakat ergopouch gibi değil kumasları.
Es234 OzgeOzkan benim kızım 43 gunluk hiç kundaklamadim kardiyoloji doktoru cocuklari kundaklamayi sağlıklı bulmuyor eğer kundkliycaksan büyüğünü al
Minikalyam OzgeOzkan benim kızımda 3 aylık artık ne kadar yaparsam yapıyım kundağını açıyor hemen fermuarlı arıyorum bende bekliyim bari ☺️
mermik OzgeOzkan owlinin 0-36 ay olanini aldim. Üzerinde tog degerleri yaziyor. Bu deger kalinligini ifade ediyor. Yaz icin 0.3 tog olanı aldım. Sonra da kış icin olani alacagim.
Lalin OzgeOzkan owli ya da ergopouch kullanabilirsiniz. Ben kundak için owli kullanmıştım 0-3 ayda kış olduğu için ama bu havalara kalın gelebilir. Ergopouch bakabilirsiniz.
Dilhunizade OzgeOzkan benim oğlum da 4 aylık kundak yapmak normalde ilk ay tek yapmıştım ama çok mizmizlandiginda kundak istiyor oyle uyuyor biz muslin örtü kullanıyoruz.uyuduktan sonra bebeğimi açıp oyle yatiriyrm
OzgeOzkan Dilhunizade açınca uyanmiyor mu canım? Benim bebeğim de 2 aylık olcak sırt üstü kundaksiz zor uyuyordu. Bende senin gibi deneyeyim bi