Baloglumdoruk 4 buçuk aylık oğlum sabah Bi başlıyor bütün gün çığlık atıyor kulaklarım sızlıyor artık neden olabilir acaba normal bişey mi
meryembetul Baloglumdoruk bizimkinde çığlık yok ama geceleri çok sık uyanmaya basladi 4+12 deyiz npcam bilmiyrm… Diş bi yandan atak haftasi bi yandan arada gaz sancısı cekiyo o bi yandan npcam bilmiyrm uyku egitimi vermiştim ama yok… Atak 3 gun snra bitiyo insaallah 🙏🏻 ama dis çok fena ya… Ne önerirsiniz arkadaşlar… Jel kullanıyrm ama yok ya 😔 sabrim tasma derecesine geliyo artık… Bide migrenim var uykusz kalım zaten stresli haftalardayiz direk tutuyo ve cok kotu oluyrm… Esim yedek iş yapıyo destek olamıyo ew kira olunca asgari ücret taksitler derken tek kaliyrm… Cok zor bebek büyütmek… Annemi çok cokkk iyi anliyrm… Bide mama ile besleniyrz sütüm kesildi bnm 2 buçuk aydr
Prensim1 Benim bebeğimde 4 aylık. 2 gündür çok fazla çığlık atmaya başladı, kendi sesini tanıdığı için normalmiş canım. Endişelenme. Ağlama ile birlikte atıyorsa çığlık o zaman diş olabilir ama.
Baloglumdoruk meryembetul bizimde atak ne bitti şükür uykuları tekrar düzene girdi ama çığlıkkar kulağımı patlatmak üzere valla bende çok yoruluyorum canım çocuk büyütmek gerçekten kolay değil Allah herkese yardım etsin
Defnemm22 Baloglumdoruk 😂😂normal annesi keşfediyor benim kızımda o aylarda çığlık atardı sonra yapmıyorlar