Prensannesi28 2 aylık bebeğim sürekli yüz üstü uyumak istiyor sırt üstü asla uyumuyor. Çok tehlikeli diyorlar bebeğini yüz üstü yatıran varmı
Lykia Prensannesi28 kafasını taşıyabiliyorsa hiç sıkıntı olmaz 1 aylıkken gaz sancıları için yüz üstü yatırıyordum 15 aylık oldu hala yüz üstü sırt üstü yatırsam hemen döner öyle hiç uyumak istemez
GramPozitifBakteri Prensannesi28 kafasını çeviriyorsa sıkıntı olmaz tabi kontrollü olmakta her zaman fayda var.Kızım gaz sancıları başlayınca hep yüzüstü uyudu yaklaşık 5 ay.Reflü yatağındaydı o da çok yumuşak olmadığı için gömülmüyordu yüzü kafayı da kontrol edebildiği için hiç sıkıntı yaşamadım.11 aylık olucak hala ilk fırsatta yüz üstü döner
Duyguokan Prensannesi28 1 aylıkken yüzüstü yatmaya başladı oğlum sırt üstü uyuyamıyor kafasını sağa sola çevirebiliyorsa sıkıntı olmaz bence
Bgmyzc Kesinlikle çok tehlikeli benim oğlumda çok seviyor 4 aylık olmasına rağmen yaptırmıyorum yatırıp çok uzun süre takip etmen lazım kafasını mutlaka kapatıyorlar geçen gün yine bıraktım komple yüzünün üstüne yattı hemen geri çevirdim
Prensannesi28 Bgmyzc başını tutabiliyor yüzünü kapatmıyor 1 ay yoğun bakımda küvözde o şekilde yattı alıştığı için sırt üstü uykuya dalamıyor
e_ckucukunal Daha çok erken canım gündüzleri bi kac dakika yatr gözünün önünde ama o kadar Allah korusun nefessiz kalabilir fark etmezsin gece sakın yatırma
Synmannesi Prensannesi28 sen işini sağlam kazığa bağla bizi dinle ne olur olmaz daha 2 aylık her gün yeni huyları çıkıyor lütfen gündüz yatır gece yatırma ben geçen koydum hemen yüzünü gömmüş yarısını aklım çıktı 2 ay 7 günlük Kızım
Synmannesi Canım kafası çok dönüyor sen yatırma gündüz gözünün önünde yatır çok hareketliler hep her yatırayım dediğim de hep elini ya kapatır burnuna ya döner bir burnunu kapatır yataga aman aman yatırma
Yagmurasaf Prensannesi28 benimkide 8 aylık asla sırt üstü yatmaz yüz üstü uyuyor bende rahat uyuyorum çünkü maşallah 20 günlükken bile kafasını rahatça çeviriyordu kaldırıyordu sağa sola değiştiriyordu ve hala öyle devam ediyor bende bebekken öyleymişim bana çekmiş 😂😂