Ecem-inci 4 günlük bebeğim var ve göğüa uçlarım hiç çıkmıyor malesef ve o yüzden bebeğim tutamıyor sütümü sağıp biberonla veriyorum ve bu çok yorucu.bir çare var mı benim gibi göğüs ucu problemi yaşayan var mı?
Mltmdfn Ecem-inci silikon göğüs ucu kullanmanı tavsiye ederim bikere soğuk sudan geçirip o sekılde takıyorsun gogus ucuna bebek emdikce zamanla cıkıyor zaten takmana gerek kalmıyor Allah yardımcın olsun zor zamanlar
Mavininannesi1128 Ecem-inci aynı sorun bende de var 2 ay silikon uç kullandım ama sana tavsiyem emzirmeden önce ucunu dışarıya doğru çek zaten biraz dışarda duracaktır hemen ağzına ver ozaman tutabilir yada arkadaşında dediği gibi şırıngayla çek yada silikon uç alıp onuda kullanabilirsin biraz uzun oldu kusura bakma
Sedefyldrm Seni çok iyi anlıyorum 5 gün çektim aynı problemi felaketti resmen. Şırıngayla ucunu çıkarmaya çalış hemen bebeğn ağzına vermeye çalış
Duruckl Göğüs ucu kulanıyorum 3 aylik olduk tek göğüste uç yok benimde o uç yapıyo arada göğüs ucu takmadan da veriyorum cok ac oldugunda tutuyo