Umitemre Anneler merhaba yarın oğluşum 6.ay aşılarını olacakta acaba sizlerde ateş huzursuzluk yaptı mı nasıl atlattınız
busraaa01 Umitemre Canım çok şükür biz sorun yaşamadık 10 gün önce yaptırdık sorun olmadi inş sizinde rahat geçer
hunilimomm Umitemre bebekten bebeğe değişiyor durum biraz canım bizde yapmamıştı ama arkadaşımın çocuğu her asi da ateş felan yapıyor mesela
-TubAsel- Umitemre şöyle soyliyim kızımda her aşı yüksek ateş husuzsuzluk yaptı ama sadece 6. Ay aşısı hiç birşey yapmadı bende sasirdim
Umitemre busraaa01 Seymabaysan hunilimomm Aşıyı yapan hemşire bize hep eve gidip 1 saat sonra ateşini ölçüp varsa ateş düşürücü verebilirsiniz dedi sizlerde veriyo musunuz acaba
busraaa01 Umitemre Canım ben vermedim ateşi yükselmediği için eğer yükselseydi verirdim bana ebe ateş olmazsa vermen gerekmez demişti
hunilimomm Umitemre hayır vermedim hiç canım bi kaç gün huysuz oluyor ağlıyor sanırım agri oluyordu bi çay kaşığı kadar calpol vermiştim bi kez onun dışında ilaç vermedim hiç ebe ateş. Olmadığı sürece verme demişti
tuananilmoms Umitemre bizde bi sorun olmadı canım, çok ateşlenirse calpolle desteklersin ama aşırı çıkmazsa duş falan aldırırsın rahatlar , inşallah sorunsz atlatırsınız
Ftmlssa Umitemre benim kızımda genelde her asida ilk gün biraz oluyor ama uyuyana kadar bişey kalmıyor çok şükür umarım sizde sorunsuz atlatırsınız🤗
Dezemet Umitemre 10 gün kadar önce yaptırdık. İki bacaktan bir de ağızdan damla şeklindeydi. Hiç bir sorun yaşamadık. Çok hafif ateş oldu. Ama keyfi yerindeydi. Bir kere calpol verdim. Geçti o da
Bgmbgmbgm Umitemre ateş olmadı ama çok mızmızlandı sebepsiz ağladı filan ben de rahatlasın rahat uyusun diye calpol verdim mecbur..
Umitemre Durum güncelliyorum aşıyı olduk olurken çok ağlamadı iğneye ağladı sonra sustu 2 saat geçti ateş 37.4