DefneRana3881 Kızlar bebeğimin büyüyebilen beşiği var acaba içine alacağım yatak nasıl olmalı netten baktım çok çeşitli şeyler var 😔 ne önerirsiniz bana marka model ??
Yelizhtpoqlu DefneRana3881 canım ben özel diktirdim pamuktan yorgan yastık yatak yaptırdık istediğimiz ölçüleri verdik çokta kullanılışlı oldu geceleri sıcacık tutuyor dışardanda beşik için almıştım naylonumsu bü görüntüsü var o yüzden bizde yaptırdık
DesorLiviya DefneRana3881 bnde İnstagram dan uyku seti yaptrdim cokta kullanışlı kener korumalarida cok guxelt
DefneRana3881 DesorLiviya uyku seti yorgan vs varda bi yatak kaldı birtürlü karar veremedim kimisi sert olmalı diyo kimisi ortopedik 😞
Yelizhtpoqlu DefneRana3881 tabikide öyle olmalı ilk aylarda çok önemli puf gibi bi yatak değil zaten bizimki ince 3-4 parmak kalınlığında çok şükür bi sıkıntı çıkmadı onun dışında gündüzleri hep babynestte duruyordu kaç aylık bebiş
DefneRana3881 Yelizhtpoqlu bu hafta 3 aylık olacak şimdiye kadar hep babynestte yattı gündüzleri geceleride park yatakta artk kendi yatağına geçirmek istiyorum bende
Yelizhtpoqlu DefneRana3881 benimkide 4.5 aylık oldu doktor bana olur demişti istersen doktoruna bi danış yatak tipi nasıl olmalı bu aylarda diye hem için rahat eder ona göre önlemini almış olursun canım 😘