MetinOktay Kızlar devlet hastanesin de yapılan corona virüs testi ne kadar süre de çıkıyor bilgisi olan var mı ?
Mom0870 MetinOktay burada 1-2 günde çıkıyor sürüntü testleri bazen hata oluyor uzayabiliyor ama genelde 1-2 gün içinde Aydın’da yaşıyorum bu arada
Nursma Mom0870 burada yorumlarınıza çok denk geliyorum nedense sizi hep İstanbul’da yaşıyor diye düşünmüştüm 😁 ne alaka bilmiyorum 🙈😁 Aydın’ın neresindesiniz acaba benimde eşim Aydınlı da ☺️ Aydın yazınca dayanamadım 😁🙈
MetinOktay Ya bize gelip yaptılar 5 saate çıktı. Eşime Bugün yaptılar fakat bize gelen yerde farklı bi isim yazıyordu eşime gelende devlet hastanesinin adı yazıyor merak ettim.
MetinOktay Kalp26 gaziantepteyim ben. Eşimin personeli pozitif çıktı onu karantinaya aldık evde kaymakamlık hane halkı herkes karantinaya girecek dedi aradan bi 4 gün sonra direk gelip evde yaptılar bize
Arasannesi MetinOktay inşallah.en fazla 2 gune cıkar merak etmeyın yogun olsalar bıle hızlı sonuclandırıyorlar
Nursma MetinOktay kusura bakmayın konunuzu biraz saptırmş gibi oldum ben İzmir de yaşıyorum burada bazı yakınlarımızdan hastalığı geçirenler oldu bazıları test sonucu 1 günde çıkıyor derken bazıları 4 gün dedi. 🤷
Esmataha MetinOktay biz anneanneme yaptırdık, Cumartesi sabah verdi Pazar akşamı düştü sisteme. Ama arayıp bilgi veren olmadı henüz. Sistemden takip edin. Geçmiş olsun.