elif53feyzaali Kızlar selamm oğlum 9 aylık oldu hala emeklemiyor, yüzüstü yatıyorum rahatsız oluyor durmak istemiyor uzanıyor ama yorulup kafasını yere koyuyor 😂 normal mı sizce 9 aylık yürüyenleri görüyorum benimkin de hiç hareket yok
Mom0870 elif53feyzaali 9 aylık yeni emekliyor bence biraz daha sabredin her bebek aynı değil. Yumuşak minderli bir oyun alanı yapıp zaman geçirmesini sağlayın ❤️☺️
Merveayazz elif53feyzaali gayet normal benim oğlum da hiç emeklemedi 1 yaşından 1 hafta sonra falan yürümeye başladı o zaman emekledi simdi hem yürüyor hem emekliyor 😂
Eyllbb elif53feyzaali bizimkide 9 aylik son haftalarda sadece dönüyordu emeklemick heralde dedim . Kumandaya çok merakı vardı Önüne kumandayı koya koya emeklemeyi öğrendi 😊 şimdi bir haftadir iki gidiyor bı oturup dinleniyor 😀
Saraa elif53feyzaali benim kızım aynen böyleydi ne emekleme ne yürüme çabası hiç birşey yoktu onun kadarlıklar yürüyordu 7 gün sonra 11 aylık olacak 2 hafta falan oldu emekleyeli yürüme ne zaman olacak bekliyoruz diz üstüne kalkmaya çalışıyor sadece 2 gündür 😃 sağlıklı olsunlar da geç olsun insan sadece çok hevesleniyor öyle bebekleri görünce ama emeklediğinden beri alt çekmecelerimin içini hep boşaltıyor evi dağıtıyor çok fena oluyorlar 😁
Bebisss34 elif53feyzaali benim oğlumda 10 aylık oldu hala emeklemiyor hatta yüzüstü yatmıyor bile nefret ediyor hemen ağlıyor 🤦♀️ Kızımda 7 aylıktan itibaren jet gibi emekliyordu Merdivenden bile çıkıyordu ama 18 aylıkken yürüdü 😂 yani çok normal cnm erken emekleyen hemen yürümüyor veya emeklemeyen hemen yürüyebiliyor 🥰 her bebek kendine özel gelişiyor 🙏🏼🌸
nisosmom elif53feyzaali emeklemeyi sacma bulan bebekler diyorum ben oylelerine ne surunucem yaa direk yururum diyolar resmen 😂 takmayin olabiliyo normal bunlar her cocugun gelisimi bir degil ilk kizim nerdeyse yasina giricekti yeni emeklemeye basladi sonra hemen yurudu ikinci kizim suan 10 aylik o erken emekledi. Diger bebelerle Kiyaslama yaparsak depresyona gireriz 😄
SemihinAnnesi3 elif53feyzaali 11 aylıkta emekledi 16 aylık olduk 2 haftadır yürümeye başladı ve bunların hepsini bir anda yaptı hiç beklemiyorduk artık tam umudumu kesiyordum😂
elif53feyzaali Yorumlar çok tatlı ya yerim sizi 😂😂 sağlık olsun tabi acele etmiyorum yalnız da değil mişim şimdi gönül rahatlığı ile uyurum🤣🤣 bebelerin keyfine kalmış ne zaman isterlerse o zaman yürüsünler emeklesinler artık yapacak bişey yok 🤗