Deletedmom896 Mis gibi kuzu kuzu uyuyan kızım gitti yerine başka Bişi geldi son 45 dk dır uyusun diye uğraştım Şükür uyudu atak mı diş mi anlamadım ama nolur geçsin 😞🥺
EsofmanliSevketHoca Deletedmom896 Diş olabilir ☺️ Ben 4.cü ay atağı derken derken bi baktım 5.ci ayda yavrum üstten iki tane 🦷 🙈
Gossipgirl14 Deletedmom896 aglamak istiyorum 😶ben bu zamana kadar böyle huysuz oldugunu gormedım. Diş mi atak mıdır bilmiyorum. Yatırıyorum mutfagı toparlamaya gıdıyorum 2 tabagı kaldırıyorum bı bakıyorum benım oglan kalkmış. Resmen ikinciye cesaret bırakmadı 😊🙋♀️
masalduru EsofmanliSevketHoca aa ilk üsten mi cıkardı benım kızım ıkı tane Altan cıkardı 1 hafta once bugun den beri atesi var acaba dıstenmı
EsofmanliSevketHoca Deletedmom896 Sorma zaten emmeyi seven bir bebekti (MAŞALLAH) şimdi hiç ayrılmak istemiyor, bildiğin dişlik olarak kullanıyor beni kuzum ya 🤣
EsofmanliSevketHoca masalduru Yaa🤣 ben saf sürekli alttan çıkartacak diye bakarken ananesi üstüne bi baktı ki çıkmış 🤩 Ben hep alt tarafa bakıyodum🤣 Büyük ihtimal diştendir kaç ateşi?
masalduru EsofmanliSevketHoca 37 bucuk atesi ama cıkardı ya sonradan mi atesı cıkıyor yıne bu dısler den sonra 3 cu dısı falan ne zamn cıkaracaklarda acaba ben cocukları buyuttum unuttum herseyı
EsofmanliSevketHoca masalduru Aslında ateşi de normal , ben alt taraf beyazlaşınca sürekli oraya baktım, üstten çıkmış mesela alt hala beyaz kaldı bende anlamadım, nasıl çıkıyorsa bu mübarekler 🤩
Arasannesi Deletedmom896 atak🙄 malesef hala cıkamadık 4 bucuk aylıkken basladı 6. Ayımıza gırdık hala devam edıyor son 1 hafta kaldı dıyor ama bakalım
Deletedmom896 Arasannesi Ya atak Mı diş mi nasıl anlarım bilemedim bu aralsr deli deli bağırıyor evde 😀