EzgiDuru Arkadaslar günaydın. Kızım 19 günlük. Dogdugu gunden beri gaz problemi var Sab simplex damla kullaniyoruz. Ama tera d3 e basladigimizdan beri uykular haram oldu. Kakasini yapmak icin daha cok zorlanmaya basladi. Gaz yapmayan d vitamini var mi acaba yardimci olabilir misiniz?.
BaloglumM EzgiDuru ya bunu bi kaç arkadaşımda söyledi gaz damlasını değiştirsen canım belki gaz damlası fayda etmiyordur benim oğlum 5.5 aylık bende tera kullanıyorum ama inanır mısın kullandigim gaz damlasının haddi hesabı yok nursey biogia sab simplex en sonunda maflor kullanmaya başlamistik bazi gaz damlalarının içeriği aynı oluyormuş ne kadar degistirsende
Deletedmom58 EzgiDuru sağlık ocağının verdiği damlanın içeriğinde ayçiçek yağı var,bu da kabız ve gaz sorununa yol açıyor.. bitkisel olarak wellcare 400ıu,ocean 400ıu olan dvit leri kullanabilirsiniz,bol sütlü günler☺️🌸
Yqmrclbb EzgiDuru Bizede sağlık ocağı verdi gaz yaptığını fark ettim yan etkilerinde de yazıyor zaten sonra deca tabs aldık içeriği zeytinyağlı kabız olma sorunu yaratmıyor
Sibell EzgiDuru bize de gaz yapmıştı tera değiştirip wellcare aldık gayet memnunum bir çok anne de memnun bitkisel ayrıca 😍
Prensesannesi33 Eczneden reçetesiz alabilirsiniz wellcare ya da ocean 40ü lük günde 1 puff yeterli oluyor
Huzurum42 EzgiDuru bizde de alerji gaz yaptı suan deca tabs d3 kullanıyorum memnunum gaz yapmiyor hatta kabizliga cok iyi geliyor
TospikDefneninAnnesi EzgiDuru ben bunu doktoruma sorduğumda biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış d vitamini gaz yapmaz dedi bana ayyynenn. Bende kullandım 3. Ayımızda bitti ama. Şimdi yenisini yazdı bana. Yediğine içtiğine dikkat et bebekte gaz olacaktır. Senin bebeğin kolik bebek değil. Her emzirmeden sonra şöyle yap böyle yap dedi. Birsürü yöntem söyledi.