Gizzem Bebeğim iki ay beş günlük gündüz uykusu hiç yok neredeyse on dk ,on beş ,dk yarım saat sürüyor en fazla geceleri normal uyuyor gündüz neden böyle yaşayanlar var mı ?
EDT Gizzem Uyku düzensizliği canım büyük ihtimal güne erken başlamalı ayına göre 1 saat uyuyup 1 en fazla 1.5 saat sonra uyumalı benim kızım o aylarda 1 saat uyanık kalır uyurdu ve çok huzurlu bebekti ne kadar uykusu düzenli olursa olursa o kadar huzurlu oluyorlar nasıl uyuttuğunun önemi yok neyi seviyorsa o şekilde uyut önce düzen kurmaya çalış bence inan çok rahatlicaksın
Synmannesi Gizzem iki ay 6 günlük Kızım bugün o kadar ayakta salladım beşikte salladım 1 saat 20 dakika anca uyudu o da bölük bölük :(((( hala ayagımda sallıyorum yemin ederim nasıl uykusuz durabiliyor anlamıyorum :((( sabahtan beri sadece 1 saat 20 dk nasıl duruyor
Synmannesi EDT yani uyudu diyelim hemen uyutmam mı lazım öyle mi alısıxak sadece 1 saat 20 dk uyudu bugün tek
EDT Synmannesi Yani saatleri 15-30 dakika arası oynayabilir ama o ay bir bebek en fazla 1.5 saat uyanık kalmalı hergün saat aralıklarını koruyarak bir düzen oluşturabilirsiniz