CanselK Zynphafsa valla sudocrem aldım hep kullanıyordum hiç pişik olmadı sonra ıslak mendili değiştirdim oda pişik gibi bişi yaptı sudocremi sürdüm 4 5 gün geçmedi bepandhol pişik kremini aldım 1 Sefer sürdüm geçirdi şimdi onu kullanıyorum
CankizimRavzam Zynphafsa johhnss babyy kullaniyorum ben hem cinkolu normal koruma amacli ama pisik olursa hamazing kullaniyorum doktor tavsiyesi oda cinkolu 2 kullanima etki ediyor cok sukur
Yagmur46 Zynphafsa ben zeytinyağı kullanıyorum direkt, dışarda da pratik olması açısından dalinin pişik kremini kullanıyorum. İkisi de çok iyi geldi kızıma. Şimdiye kadar hiç pişik olmadı kızımda
Eslinabusra Zynphafsa hametan ve travazon kullanıyorum ama sadece pişik olunca sürüyorum hemen geçiriyor diğer türlü kullanmıyorum
Zynphafsa Dorukmomy bnde onu kullanıyordum pişik olduktan sonra bıraktım başka bir krem kullanayım dedim
Beren- Beren- Mühendisinoglu sayfasından bakarak e bebekten desitinin mor ve mavisini aldım ama hiç işe yaramadı mustela gibi kremlerde aşırı pahalı🤷🏻
Mom088 Zynphafsa ben sebamedin pişik önleyici kremini kullanıyorum çok şükür henüz pişik olayını yaşamadık