Miniminti Merhaba kızlar 1 aylik kizim devamli emmeo istiyor emmedigi zamanda kucağa alınıp ayakta gezmem gerekiyor baska türlü asla susmuyor.yalniz basina maksimum 5 dakika kaliyor.ayni durumu yasayaniniz var mi önerilerinizi merak ediyorum
Dilarayy Miniminti 2 aya kadar Aynıydık resmen kamburum çıkıyodu emzirmekten. Ama çok küçükler sadece bizim kokumuzu bilip bizi tanıyolar bize en çok ihtiyac duydukları zaman sabret geçicek şimdi bebeğim 5 aylık oldu yerlerde sürünüyo memeye acıktıgında geliyor 🤗
gknrylmaz Miniminti benim bebeğim de 1 ay 12 günlük. 12 gün oluyor aynı süreçten geçtik. Aşırı zor bi dönem kesinlikle katılıyorum ama inanın bana geçiyor. Atak dönemlerine yakın ve atak dönemlerine yakın oluyor değişik durumlar ve yaklaşımlar bebeklerde. Atak dönemlerine bakabilirsiniz :)
SDM25 Miniminti normal daha dünyaya alışamadı sürekli sizin kokunuzu hissetmek istiyor ve en çok emerken kendini güvende hissediyor ana kucağı kullanıyormusunuz
Miniminti SDM25 hayir kullanmiyorum ana kucagi.emzik de kullanmıyorum doktor onermedi kullansam nasil olurdu acaba
Beren- Çok özledim kafasını yaslar uyurdu bıraktığımda ağlardı miniğim 🤗 kendini güvende hissetmek istiyor annesi onu güvensiz bırakma inan her yerime ağrılar giriyordu kollarım uyusurdu 5 aylık olduk yeni yeni düzene giriyor
SDM25 Miniminti emziği anlarım ama ana kucağı kullanın en azından kollarınız boş olur ve bebek sakinleşir
Yagmur12 Miniminti canım şuan iyi zamanların benim kızım 1 buçuk yaşında yan yana yatıyoruz resmen o sürekli gögüsümde bide dişleride var inanılmaz acıyor gögüslerim