Kuzey03 Kerem_05 humanna kimyonlu rezene çayı var sen içersen süt yapar gaz sorunuda gider senden bebege geçer içtiğim ayrıyettende bir çay kaşıgı bebeğe verebilirsin bana cocuk doktorum söyledi
Kerem_05 İlk kez Bugün verdim kendim gece yatmadan önce rezene ve kimyon çayı içiyorum Bugün de 2 3 damla kendime yaptığım rezeneden biraz içine kimyon ekleyip verdim ama bi faydası olmadı daha 1 saat oldu belki de 3 aylık için az mi verdim acaba
Dilarayy Dilara5555 adaş oldugumuzu görünce yazayım dedim 🤗 verebilirsin canım ben bi haftalık iken vermiştim
Kuzey03 Dilara5555 ben 15 günlük falandı verdiğimde bir çay kaşığı verdim daha yeni yeni çoğalttım kendim içerken onada veriyorum 1 ay 27 günlük şuan bir iki tatlı kaşıgı veriyorum zaten cok şükür azaldı sancılarımız. Normal rezene çayıda içtim her gün iki kupa humannayıda arada içiyorum
Dilara5555 Kuzey03 inşallah bizimki de azalır biran önce uykusunda ağlayarak uyanıyor yavrum çok üzülüyorum
Minemelinademir Kerem_05 benim. Doktorum 24 saat icinde 50.mle kadar icmesine izin verdi bilginiz olsun
Minemelinademir Minemelinademir 3 aylikken ikizlerim. Icirdim. Hala da iciyorlar coo. Sukur baya rahatladilar humananin kimyon rezene yaptim icme suyunu kaynatip sogutup
mavilimsi Kerem_05 15 günlükken kimyon rezene çayı 2 kaşık veriyordum.bu çaylardan sizde icin.rezene sütünüzü de arttırır
Minemelinademir Dilara5555 valla bende maflor plus kullanıyordum hemde cayi hic boirsey olmas korkmayın allah esirgesin