Okur_bebek Kızlar İzmir Buca ya 2 gün önce taşındım, yenidoğan bebeğim var doktor hastane takibi nerelere gidebilirim yardımcı olursanız sevinirim, işitme testi için de yazmıştım daha önceden henüz yaptıramadim,
Alazla Okur_bebek ben de bucada oturuyorum ama dogum yaptigim hastanede karatas hastanesinde gidiyoruz doktora doçent zelal hanim var gerci 2 kez gittik ona ama memnun kaldim detayli anlatiyor her seyi
Depresif_polyanna Okur_bebek egepol hastanesinde ikbal hanıma gidiyoruz biz kızım doğduğundan beri 19 aydır. Çok memnunuz tavsiye ederim. Uzun uzun her şeyiyle ilgileniyor, her şeyi anlatıyor. WhatsApp tan da görüşüyoruz bir sorun olduğunda.
Cokilerce Okur_bebek ben torbalıya taşındım daha önce bucadaydım buca kadın doğum hastanesine gidiyordum hep hala gelmeye devam ediyorum mehtap tümer var çocuk doktoru ben baya seviyorum sizinde enerjiniz tutar belki deneyin isterseniz
Burcc Karataş hastanesi Zelal hanım gerçekten işinde çok iyi. Bende oğlum için çok doktor gezdim ama Zelal hanım bambaşka.
Deletedmom320 Karşıyaka mesicalpark Sibel KARKAÇ. gerçi çocuk doktorlarının tümü iyi. Pandemi yok ve nezih. Rutinde bekleme felan olmaz. Temiz pak. Tavsiye ederim canım. Ben de Konaktan gidip geliyorum ama güvenli.