Tugbadrsn Nzlcnn Canım sancaktepe ilhan varank devlet hastanesi sıla yılmaz öneririm biz oraya gidiyorız çok tatlı sordupunuz soruys pızitif cevaplar veriyor öyle suratsız değil instagramımda bile ekli
patitoo Nzlcnn çakmak erdem mehmet demirdöven ama o kadar talep var ki almıyorlar mehöer beye hasta artık ama yine çakmak erdemde muhsin arpaözü iyi bir hekim
Meryemmeva Nzlcnn camlica hisar (eski sur hastanesi) filiz hanm yasi var tatli dilli ilgili bi bayan 90tl ucreti de
BusraErgin Nzlcnn Santral medıcanada Mahmut Bey var.Yabancı uyruklu bır hekım hastasıyla cok guzel ılgılenıyor sagolsun.Bırde Umran Tıpta Umıt Hanımı onerebılırım.Çakmak erdem hastanesınde Zeynep Yesım hanım dıgumumu yaptı harıka bı doktor dıyebılırım.Kendınızı kosullamayın erdem hastanesıne derım😎🥰
Nzlcnn patitoo hamileligimde çakmak erdeme gidiyordum fakat birkac problemden dolayi orayi biraktim devlette dogumumu yaptim. Erdem bize de cok yakin aslinda ama suan oraya cok tepkiliyiz esimle
patitoo Nzlcnn ben doğumumuda orda yaptım canım ve dediğim gibi mehmet hocayı isteyen çok var dışarıdan hasta almıyorlar çocuk alanında iyi olduklarını düşünüyorım daha önce de çalıştım orda ama tepkini anlayabiliyorummm
patitoo Nzlcnn içeriğini bilemem konunun ama devlet zaten asla sezaryan yapmaz ki normal doğurtturur genelde, tanıdığım ölüyprum artık yalvarırım istemiyorummdedi yinede beklettiler normal için tabiki en doğrusu normak ama illa para için sezaryan olmuyor
Nzlcnn BusraErgin ya benim doktorumda iyiydi erdemde ama ısrarla sezeryan dedi ve devlete gittigimde sezeryanlik bir durumun yok normal yapabilirsin dedi normal yaptim. Esim de bende o yuzden erdeme tepkiliyiz malesef🙄Acikcasi buralarin da yabancisiyim.
Nzlcnn patitoo parasi icin normal olmadim sadece aklima yatmadi bebegim 36. Haftada kanala girmisti ama eşi aşağıda dedi sezeryan olman lazim dediler devlete gittim muayneye normal olabilir dedi bu yuzden
patitoo Nzlcnn yok anladım canım bazı hekimler para için sezaryan ı bilemtercih ediyor ondan söyledim, neyse sağlıcakla kavuştun ya 😊😊şükür
Busrajj Nzlcnn hisar intercontinental de sevinç hanım. Hisar çamlıca da canan hanım var. Hisar çamlıca biraz daha uygun olur.
Busrajj Nzlcnn yanı benim özel sağlık sigortam var 55 tl muayene veriyorum. Hisar çamlıca ya. Ama diğer hastaneye henüz gitmedim tavsiye üzerine o tarafa geçmeyi düşünüyorum bu ay. Prof sanirim sevinç hanım kişisel takip istiyorum ben biraz daha. O yüzden madem bu sigortam var değerlendireyim yani dedim.