Kubrakya Bebeğim 7.ayının içinde iki gündür ateşleniyordu bugün hastaneye gittik ve kanda enfeksiyon çıktı herhangi bir ilaç vermedi Doktor Yalnızca ateş düşürücü veriyoruz,ama ateşi düşmüyor maalesef daha önce yaşayan var mı nasıl geçtİ ne yapmalıyım ❓
Ardabusraarhan Kubrakya canım ateşi düşmüyorsa tekrar götür bence hastaneye. Bizde kanda enfeksiyon yaşadık biz biraz ağır atlattık. Hastaneye falan yattık. Dahada ilerlemeden bence önlemini al. İyileşsin kuzu. Çünkü antibiyotik kullanmadan geçmiyor bu enfeksiyon.
Maviay Kubrakya bizde de çıkmıştı. Acil de fitil yaptılar sadece ilaç yazılmadı. Bende burda bi postta denk gelmiştim öylelikle kafama takıldı. Sonra sağlık ocağı ebemizi aramıştım. Ilac yazilmadigini dile getirdim enfeksiyon varsa neden ilac yazilmadi diye bilgi almak icin. Eğer enfeksiyon aralık değerleri oluyor ya o düşükse ilac yazmayabilir demisti. E-nabiz sisteminden kontrol etti düşük değerdeymis. Ama ateş düşmediyse gene götürün yada başka hastaneye götürün.. bize ateş düşmezse poliklinige getirin demislerdi..
Maviay Kubrakya Sanırım aynı ama dedigim gibi o zaman ya tekrar aynı doktora gidin yada başka hastaneye götürün. Bizim fitille ateşimizi düşürüp öyle göndermişlerdi tekrar çıkarsa ateş polikliniğe getirin demişlerdi.