Huzurkokulum Kizlar merhaba 29 gunluk bebegim var banyo yaptirdiktan sonra aksamina hemen saclari yaglaniyo sanki hic yikanmamis gibi oluyo sizlerinde boyle mi yoksa bebegimin sac derisi mi yagli🤔
Gonul_celen Huzurkokulum normal yavaş yavaş geçiyor ama gün aşırı yıkayın yine de az yıkamakta Konak yapıyormuş. Bende ilk günler bu çocuk hep kirli gibi görünüypr diyordum ama şimdi düzeldi bende babası da aşırı yağlı saça sahip 😮😬 sandım bnm gibi olacak
Pelinnnnn Emziriyorsanız sizin sütünüzün yağlı olmasından da kaynaklanıyor olabilir. Benim kızımda da aynı şey vardı ben çok dikkat etmemiştim bu duruma önemsememiştim, sonrasında çok yoğun Konak problemi yaşadık. Sürekli zeytinyağı ile nemli ve sıcak tutmanızı tavsiye ederim. Anca o şekilde taraya taraya bi çözüm bulabildim ben. 😀 sevgiler
Huzurkokulum Pelinnnnn bu saclar dokuldukten sonra yerine gelicek saclar normal olsunda yoksa kotu bisey banyo yaptiriyorum 2 saat sonra yaglanmaya basliyo saclari sanki uzun bi sure yikanmamis gibi 😐 insallah konak olmaz dediginizi yapiyim bi 🤔
Huzurkokulum Ferhan666 sapkadan dolayi mi oldu acaba diye bi banyodan sonra sapka takmadim yok yine yaglandi 🤦♀️