EmirElifAnnesi Bende sofimaya4 sitesinden aldım kargo ile 129 lira sertifika ile birlikte geliyor yeni kullanmaya başladık bakalım inşallah faydasını görürüz
Arasannesi Merve789 eger damla kehribarsa işe yarar.yatıştırıcı özellik onda var.genelde renkli olanlar yine kehrıbar ama damla degıl toz karışık oluyor bılgınız olsun
Yildizz_ Taktıgım gün salyasını kesti ama huysuzluk ve uykusuzluk hala var hee belki taktıgım halde bu kadar oldu takmasam daha cok olurmudu bilemiyorum simdi açıkcası
Meva_ Merve789 yapmadım testi , kehribarkplyecimm diye bir sayfadan aldım 110 tl ye alanlar memnun arkadaşlarım falan almıştı. Her bebekte aynı etkli olmuyr belkidr
Merve789 Ya adres koyiyorum siliniyor olumsuz olumejz yorum yapmayin bari alan alsin karismayin bi ya. https://instagram.com/totsandmore_organik_bebek?igshid=1544hte38icjo isteyen burdan alsin
edaozdxxr MarlaSinger İpek kehribardan aldım geçen sene 110 TL’ye. Şimdi ne kadar bilmiyorum. Doğum yapayım oğluma da alacağım aynı yerden.
Busrajj Merve789 mizmizliginin sebebine de bağlı kehribar çok faydalı benim tanıdığım birçok kişi kullanıyor özellikle diş dönemi için mükemmel bende kullanıyorum
edaozdxxr TospikOglusum geçen sene 110 TL’ye almıştım ipek kehribardan. Şimdi ne kadardır bilmiyorum.