Kizlar geceyi hastanede gecirdik. Öncelikle Rabbim kimseyi hastalikla sınamasın🙏🏻 Bu gece nasil sabah oldu bilemedim. Gece uyurken esimden telefon geldi ben çok kötüyüm hastaneye gidiyorum diye. Gönül el vermedi oglumu anneme birakip gittik hastaneye. Sikayetlerimiz el ayak boşalması, bas dönmesi, göz kararması soğuk soğuk terleme birde kusmuş gece yemek yerken tat alamadım dedi(dili de yara olmuş oyuzden olabilir diye düşünüyorum) zaten bu hastalık çıktı çıkalı psikolojisi normal degil korkuyosurekli virus oldum hastayım diye dolaniyo 2 ay once yine bu sikayetlerle gittik birsey çıkmadı. Bu gecede gidince test yaptırdık, cigerlere bakıldı kanda crp, kan değerleri, pıhtılaşmaya felan bakıldı doktor sonuçların cok temiz gelmiş büyük ihtimal virüs değil bi dahiliyeye git b12 ne tiroidine vitaminlerine baktir ama emin olmak için sürüntü sonucunu bekleyelim dedi sonuç ta 2 3 güne çıkacak. Dualarınızı istiyorum sizden cunku annemlerle ic içeydik tek korkum onlar virüs değil diye düşünüyorum ama esim kendini okadar kaptirmis ki ister istemez etkileniyorun bende. 4 gozle sonuc bekliyoruz🙏🏻