Aysrnns Kızlar benim kızım 2 ay 6 günlük.rota virüs hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi yaptırmalı mıyız.
BaloglumM Aysrnns canım nacizane bence yaptır benim oğlum 5.5 aylık ben 2 dozunuda yaptırdım geçenlerde rahatsızlandı doktoru rotadan şüphelendi ilaçla atlattık çok şükür yaptırmama rağmen böyle bi riskle karsilastim
Sydbll 3 ayı dolunca yaptırdım. Yaptırılması gerektiğini düşünüyorum. Forumlarda gruplarda yaptırmayanların bebeklerinin çok hırpalandığı hastanede yattığı zayıfladığı bildisini okudum
Sarebaby Bende yaptırmak istiyordum ama tam üçüncü ayına girerken bebeğimin yüzünde kızarıklar olmaya baçladı saçı konaklandı kakası mukuslandı doktorumuz alerjiden şüphelendi bulunduğum şehirde alerji testi yok alerjisi olan bebeklere yapılmıyormuş yan etkilerini ortaya çıkarıyormuş eğer bi sıkıntınız yoksa yapılması gerektiğini düşünüyorum
ygd Sarebaby bende ilk dozunu yaptırdım 3. ayda şimdi 5 aylığız sür alerjisi için diyetteyim 2. dozu yaptırmakda kararsız kaldım doktorum kanıtlanmış yan etkisi yok dedi ama güvenemedim size direk yaptırmamı dedi doktor
Sarebaby ygd alerjisi olan bebeklere tavsiye etmiyoruz dedi yan etkilerini gösterebiliyormuş ve alerjisini tetikliyormuş ben o yüzden cesaret edemedim siz doktorunuzla karar verin yinede 🌺