Aybk_66 kizlar 2 aylik bebegimde konak var saclari ve suratinda konak var kafasini twmizliyorum hakiki yag ile ama suratini nasil temizliycem nerdeyse kasi goz kapagi goz alti sasirmis durumdayim ya
anne15 Aybk_66 mustelanın bi ürününü kullanıp fayda gördüğünü söyleyenler vardı . Mühendisinoğluydu sanırım ama emin değilim
kerem_imm Aybk_66 ben banyodan 1 saat önce kafasına zeytin yağı sürüyordum. 1 saat sonra çok yumuşamış oluyordu.ince bebek yatağı ile geriye doğru tarıyordum çok işe yatıyordu. Bitene kadar her gün tekrarlayın bunu.
Ecrinbzkrt Aybk_66 bende yapıyorum bana hemşire bıraz zeytınyag bıraz karbonat karıştır pamukla kafasına sur 1saat bekle konak taragı ile tara dedı korkma bıngıldak kısmında cok kalın zar oldugu ıcın ona zarar verıp acıtmaz dedı dedıklerını uyguladım cok sukur cok cok az kaldı son bır kes daha yaptımmı biticek kaşları içinse mustellanın bebe yagı var her banyodan sonra onu surup pamukla ovmustum orda bıttı hıc kalmadı canım
Mavibattaniye Butterfly ben de kafasında olanları öyle temizlemiş tim hatta bebek yağı surdum iyice yumusattim sonra kazıdım hafifçe ama bigindak kısmına ve cevresine ellemedim Yani bebek yağı da çıkartmadi şampuanla zeytinyağı da ya da ben beceremedim anlamadim
dontsleppyunhappy Butterfly 😂 ama başka nasıl yapacaksın ki. Bende öyle yaptım. Çünkü kendi elleriyle kaşlarını ovuşturuyordu ve parçalardan biri gözüne kaçtı. Bende nemlemdirip mecbur öyle yaptım.
dontsleppyunhappy Aybk_66 benim bebeğimin de kaşları konak doluydu, zeytinyağı işe yaramadı. Aklıma geldi göğüs ucu kremi varya, yoğun nemlendirdi, bende tırnağımla aldım onları, bi kaç gün sürdüm baya iyi geldi
Aybk_66 valahibsasmis durumdayim hakiki yag sacinda etki etti ama gz kapaklari kaslari oldugu icin acir kacar dye yapamiyorum kulak copuyla yaptim biraz kavladi sastim ne konakmiş yaa
SerayDoruk Benim bebeğimde de çok konak vardı banyodan yarım saat önce zeytin yağı sürüp tarıyordum daha sonra mustelanın konak önleyici şampuanını kullandım çok faydasını gördüm. Konaktan eser kalmadı.
Ada_Deniz SerayDoruk bende kullanıorm o şampunı ama konak önleyici göya ilk zaman iyidir sonradan çoğaldı ve geçmior yağ sürüyorum tarıyorum ama geçmior doğal sampuan bulursam konak için alacağım tek çare o kaldı