oglunasik1anne MomofEymen Valla canım 3 buçuk yaşında oğlum çizgi film falan izliyo . Sürekli oyuncak oynamaktan bunaltiyolar bir zaman sonra . Kim ne derse desin . İzletmeyen olduğunu pek sanmıyorum 🙄🤭
Egemenin_Annesi MomofEymen abarti üstüne abarti .. o lincleyecekler kendi hayatlarina baksin. Evet ben ara ara izletiyorum mecburen baska türlü hic bi is yapamiyorum Ailem yok yalniziz Esim calisiyor napim.
PembePelikan MomofEymen tv izletiyorum normalde çünkü başka türlü iş yemek vs yapamıyorum ama çoğu zaman tv ye odaklandığı için beni duymuyor ve bildiği kelimeleri de unutuyor bu yüzden azaltmaya başladım. Sınırlama getirerek izletiyorum artık geri kalan zamanda onunla oyun oynuyorum
Defnemm22 Butterfly bizde TV ile büyüdük evet ama ben resmen zararlarını hissediyorum TV açıkken kızım hipnoz oluyor resmen asla söylediğim şeyleri yapmıyor dönüp bakmıyor bile o yüzden çok nadir izletiyorum
Kuzu_annesi Butterfly ne yalan söyleyeyim ben yemek yediririken çok zorlanıyorum durmuyor çizgi film açıyorum bakıyor bde bazen işim oluyor sürekli kucağımda valla artık belim kolum kopuyor çok uzun süreli bakmıyor zaten
Supermomiscoming Tv putlaştırıyor ne oyuncaklarıyla oynuyor ne de etraftaki sesleri duyuyor sadece odağı tv oluyor o yüzden açmamaya özen gösteriyorum çok zor durumda kalırsam mesela yemek yaparken birden huysuzlaşırsa 2dk açıyorum yani çok zor durumlarda işte
Butterfly MomofEymen daha 6aylık bişey anlamıyor anladığı zaman kendi izlediğim cizgi filimlerini izletirim ,mesela "ну пагади "de kötü örneklik bişey yok ,babamda o cizgi filmi izlemiş .eski rus cizgi filimlerini çok seviyorum
MomofEymen Simdilik daha cok kücük bebegim, söz konusu bile degil ama biraz büyüdügünde bende mecbur kalirsam izletirim herhalde diye düsünüyorum, tabi cok fazla olmamak sartiyla.
iremceren MomofEymen şu an 6 aylık izletmedim ama ilerde ne olur bilmiyorum:( ekran maruziyetini tabi kötü bir durum anca teknoloji çağında yasakta çok doğru değil, her şey kontrollü olmalı ❤️ Sen kontrolsüz çocuğa tv açıp eline ipad verirsen çocuk sorun yaşayabilir ama aile kontrollü ve kısa süreli çokta korkunç olmz diye düşünüyorum ama daha kızım küçük bilmiorm ilerde ne olr 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
ortmenanne Oğlum bir yaşında hiç izletmedim daha doğrusu ben izlemediğim için oda hiç izlemedi açılmadı TV evde. Ama keşke azıcık izleseydi de dinleseeeeem 😂 çalışıyorum sürekli üstümde akşama kadar milyon oyun oynuyoruz 🙈
Deniziincani MomofEymen izlemiyor daha 8. Ayına bugün girdi çünkü bir yaş sonrası için birşey diyemiyorum 🤔 mecbur kalrsam bı 10 dakika baksn der açarım
2lokummannesiii MomofEymen diş Zaman’ları açıyorum üst üste çıkıyor dişleri. Bugün fasulye ayıklayacaktım mutfakta sonra bir çizgi film kanalı açıp bıraktım onu oyuncaklarıyla oynuyordu zaten. Bakmıyordu ki önceden açık olduğunda 5-10 dk bakardı ama fark edip kapatmıştım. Neyse dedim beni göremezse bakar 2 dk diye sonra bir baktım paytak paytak biri geliyor 🤣🤣 bakmıyor yani eşim açarsa bazen gözü takılıyor gidip kapatıyorum. Çok zorda kalmadıkça yani hiçbir şeyden memnun olmazsa açıyordum zaten öyle bağımlı değil. Allahtan alışmadı. 2 yaşından sonra tv ile tamamen tanışır o zaman da izler mi bilmem. Kısa süreli izletmek zarar vermez.