Cennet1212 Arkadaşlar bebeğim 1 yaşina girecek 3 aydır boynu eğri olup duruyordu fakat son 10 gündür tamamen eğiri oldu hiç saga dondermiyor bunun için hangi bölüme gitmem gerekiyor napiyorlar ultrason falanmi çekiyorlar
Deletedmom348 Cennet1212 Canım çocuk cerrahisine veya çocuk nörolojisine gitmen gerekiyor. Boyun ultrasonu çekiyorlar. Vakit kaybetmeden git ki sonuçlansın. Daha yeni bu sebepten doktora gittik. Geçmiş olsun
nicu Cennet1212 merhaba benim oğlumda da var ama görme ile alakalı probleme bağlı. Biz fizik tedavi ve rehabilitasyon doktoruna götürmüştük çocuk doktorumuzun önerisiyle
Cennet1212 Deletedmom348 teşekkür ederim bir sey çıktımı senin bebeginde hemen sira alıp yarın götürmeyi düşünüyorum internetten vaktim ortopedi falan yazmislardi kafam çok karıştı
Deletedmom348 Cennet1212 Çocuk cerrahi daha iyi olur canım. Ortopedi olmaz. Biz bir doktora daha gidicez
Cennet1212 nicu bizde hangi bölüme gidecegimizi bilmiyoruz maalesef 🤷🏻♀️ en iyisi bi doktora gidip bilgi almak
nicu Cennet1212 çocuk doktoruna gidip yönlendirilmek daha kesin olur tabi. İnşallah kötü bi şey yoktur