Saricizgilibeyazev İkinci gebeliikte emzirmeyi kesmek şart mı ?? 14 aylık bebeğim . Yani emzirmeye devam etmek istiyorum 😞😞
Mom987 Saricizgilibeyazev Riskli bir gebeliğiniz yoksa emzirebilirsin. Bir tanıdığımız öyle yapmıştı hatta 8 aylıkken hamile kaldı sütün tadına bakmış tatlıydı dedi. İlla ki süt ekşir diye bir şey yok.
ElifAlmila55 Saricizgilibeyazev bu konuyu bilmiyorum ama tandem diye bir olay var emzirebilirsin bence ve instagramda hacer kaplan isimli bir fenomen bayan var hamileyken oda bebeğini bu şekilde emzirdiğini söylemişti sayfasında paylaşıyordu yapılabilceğini istersen sayfasına bak bu konuyu araştır.
Saricizgilibeyazev SaremAselim_0817 Yani bir doktora sordum benim özel bir doktorum değil özel bir doktorum da yok zaten Hamileysen sütü kes dedi başka birisi kesme dedi ben anlayamadım bu durumu Başına gelen var mı acaba böyle bir şey
SaremAselim_0817 Saricizgilibeyazev benm de bir buçuk yaşında kızım var 11 haftalık hamileyim doktorum bırakmamı söyledi hormonların değiştiği için kızına fayda sağlamaz dedi devam sütü ver o daha faydalı dedi sağlık ocağında ki ebe ise emzir zaten sütün tadı değişicek kendiliğinde bırakıcak dedi. Şöyle bi durum var bende aşırı hassasiyet olduğu için uçları yara oldu o derece bende gündüz emmeyi kestim sabaha karşı bir kere emziriyorum o da gögüsleri şişmesin diye bi kaç haftaya onu da bıraktırıcam ve şöyle bişey de emzirdiğim zaman çok acıkıyodum aşırı ve kendimi halsiz hissediyodum yani bende ki durumlar böyle canm kendini gözetle ona göre
Fatma8988 Saricizgilibeyazev yabancı bi instgram hesabında gördüm kadın yenidoğanınıda diğer bebeğinide aynı anda emziriyor. Bebeğim reddene kadar emzir. Riskli gebelik değilsen degerlerin normalse bebekte emiyorsa emzirebilirsin öyle yazıyırdu
Dafne Tandem emzirme diye arayın derim. Bir yakınımda uzun süre iki bebeğini beraber emzirdi. karnındaki vitaminsiz kalır seslerine tıkadı kulağını ki çok sağlıklı bir bebeği oldu. İlk bebeği de iki defa kolostrum almış oldu. Herkes mutlu sağlıklı.
Esraabozdemir09 Tandem diye bir yöntem var onu araştırın bir isterseniz . Hayırlısı olsun şimdiden bebeğiniz 😊
anne15 Saricizgilibeyazev tandem emzirebilirsiniz beslenmenize dikkat etmeniz gerekir diye biliyorum emzirme akademisinde destekliyolar