MinikOsman Merhaba arkadaşlar Ümraniye Üsküdar çevrelerinde bildiğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı ? Doğal yoldan tedaviye yanaşan ve zararı en az olan ilaçları tavsiye eden bir doktor olmasını istiyorum. Muayene ücretini de yazarsanız sevinirim 🎈
Linosunannisi MinikOsman Çamlıca Medipolde Mine Başıbüyük harika bir doktor kızım doğduğundan beri ona gidiyoruz yaptığı idrar tahlilini enfeksiyon çıktı diye iki kere yaptırır antibiyotik vermemek için asla gereksiz ilaç tavsiye etmez kendi çocuğu gibi sever düşünür mükemmel bir doktor💕
Linosunannisi MinikOsman bu arada muayene ücreti 125₺ olması lazım bizim özel sağlık olduğu için hatırlamıyorum hastaneyi arayıp öğrenebilirsin canım😊
BusraOmerAsaf MinikOsman en doğalcı doktor kesinlikle Mustafa Aydın. Namazgah’ta muayenehanesi. Ücreti 250₺ idi yine arayıp bilgi alabilirsiniz, 30 yıllık doktor önceden Zeynep Kamildeymiş.
BusraOmerAsaf MinikOsman keşkee ben de zorunlu durumlarda gidiyorum ama numarasını veriyor başka hastaneye gitsem de tahlil sonucu ilaç vs her şeyie whatsapp tan cevap veriyor
MarlaSinger Çamlıca Medipol ruhan Özer. maddi durumunuz iyiyse Altunizade Acıbadem Suat Özdek. Suat hoca tanıdığım en iyi çocuk doktorudur.
MinikOsman BusraOmerAsaf çok iyi bu kadar ilgili olması ama maddi yönden o kadar veremem şuan maalesef 😕