Tugcezeynep Merhaba Güzellikler ben çok bambaşka bir konuyla alakalı sizlere yazmak ve yardım almak istedim evlere bildiğiniz iş varmı yada yaptığınız Farmasi ve o tarz şeyler dışında . Ev Kredi ödemem var ve 9bucuk aylık kızım var biraz zorlanıyoruz bende bir seyler yapmak istiyorum ama ne yapmalıyım lütfen destek olabilir misiniz.
EfEce Tugcezeynep aklıma gelenler, evde pasta börek VS yapmak, bebek mevlit leri vb için süsler, materyaller hazırlamak bunların satışını yapmak. Hatta instagram da sayfa bile açabilirsin.ünlülere yollar onlardan tanıtım rica edebilirsin 🤗🤗
Elol Canım ben kokulu tas sisler filan ysptım ama olmuyor o isler oyle ben ewıme ıs aldım mahallede veren bir yer vardı oyuncak ii veriyorlar gece 2 3 kdar yapıyorum gunluk 15 lıralık calısabılıyorum
Gycl Elol bende bu tarz iş bakıyorum internette bulamadım paketleme vs nerde oturuyorsunuz acaba ve iş verdiğini nerden bilipte istediniz yardımcı olursanız sevinirim
Tugcezeynep Bende Gaziosmanpaşa şemsipaşa Mahallesi’nde oturuyorum aslında birbirlerimize yakınız bize nasıl yardımcı olabilirsin Elol Bende Gaziosmanpaşa şemsipaşa Mahallesi’nde oturuyorum aslında birbirlerimize yakınız bize nasıl yardımcı olabilirsin