Hatice-ert Kan verdım agzımdan da cubukla ornek aldılar kan sonuçlarım e nabızdan gorulur mu acaba bi bilgisi olan var mı lutfen yazın??? cocugum kucuk durmadı oo yuzden kalamadım 😢
Hulyaaa Hatice-ert e nabız dan yarın görebilirsiniz eğer bugün verdiyseniz. E nabız covit bölümünden bulabilirsiniz
Ebrarim_63 Hatice-ert ben ağız ve burundan ornek verdim gece sonucum e nabizda tahlillerim bölümünde çıktı.
Aksumervenur Hatice-ert kan sonucu o kadar geç çıkmaz. Benim ki 2 saate çıktı. sürüntü testi 3, 4 günü buluyor çıkması.
Aksumervenur Freud bildiğim kadarıyla kanın bir değerimden anlıyorlar doktorlar, annemin öyle anladılar, bir değer çok yüksek çıkıyormuş. Doktorunuz detaylı Bilgi verir kan sonucunuz çıkınca size
Kalp26 Hatice-ert covid test sonucu yazan yerde gormezsenız ziyaretlerıme tıklayın e nabızda hastanenın uzerıne tıklayip detay diyin biz ole ogrendık pozitif oldugunu esımın cok acıyormu burundan sürüntü alirken:(
Aksumervenur Hatice-ert hayır tahlillerim kısmına bakacaksınız, orda covıd 19 diye kocaman sayfa var ordan takip edin, Allah acil şifa versin inşallah
Aksumervenur Hatice-ert covıd 19 diye sayfa var, tahllilerim kısmında orda değer negatif ya da pozitif yazıyor direk